Het Vleesgilde

Nieuws

Nieuws & aanbiedingen

TAKE AWAY SPECIALS

Voor een origineel en prijsvriendelijk afhaalmenu hebben wij een mooi 6-tal in de aanbieding van 26 oktober t/m 7 november.Samen staan we sterk! Voor meer

Read More »

AUTUMN FALLS → ON THE MENU

De prachtige kleuren van de herfst doen weer zijn intrede.Paddenstoelen, eikels, kastanjes en het rijk geschakeerde kleurenpallet van de bladeren aan de bomen. Een geweldig

Read More »

WINTERTERRAS

Met comfortabel meubilair, windschermen, overkappingen, verwarmde kussentje, dekentjes, verwarmers en vuur kun je gasten het hele jaar een warme belevenis bieden. Het is niet alleen

Read More »

OFFRES DE TOUR

De Ronde van Frankrijk is weer los met vele kanshebbers op een overwinning, dus het wordt heel spannend. Het Vleesgilde rijdt mee met de OFFRES

Read More »

BACK2SCHOOL

Volgende week gaan de scholen in onze regio weer van start. De afgelopen weken hebben kunnen genieten van een prachtige zomer, voor menigeen betekende dit

Read More »

“KEI”WEEK 2020

De KEI-Week gaat door, maar in aangepaste vorm. Om de nieuwe studenten te verwelkomen, hebben we de komende twee weken onze akties in dit teken
Read More »

Rundvlees

Nergens zit zo veel variatie in als rundvlees. Verschillende rassen, voeding, het lokale klimaat, en een stres-vrij leven zijn slechts enkele factoren die uitmaken hoe het eindproduct er uit komt te zien. De malsheid, smaakt en houdbaarheid hangen daar allemaal mee samen.
Dankzij ons leveranciersnetwerk kunnen wij alles aanbieden, van lokaal tot Wagyu en van Ierse Angus tot Zuid-Amerika. In de afgelopen 25 jaar hebben wij aan de hand van onze ervaringen een breed standaardassortiment opgebouwd van het beste dat alle verschillende werelden te bieden hebben. Zo hebben de grote Ierse ossen prachtige grote diamanthazen en kogels, en hebben de compactere graan gevoerde runderen uit Zuid-Amerika of Botswana(!) prachtige ossenhazen, lende’s en rib-eyes.