Seizoensaanbiedingen!
De omslag in de seizoenen is inmiddels volledig ingezet. De menu’s worden weer gevuld met heerlijke warme, bourgondische en ‘wilde’ gerechten. Wij hebben een selectie
De omslag in de seizoenen is inmiddels volledig ingezet. De menu’s worden weer gevuld met heerlijke warme, bourgondische en ‘wilde’ gerechten. Wij hebben een selectie
Onze koning is weer jarig! Of u nou wat met het koningshuis heeft of niet, het blijft een prachtige dag vol gezelligheid. In de steden
Buiten dalen de temperaturen en de dagen worden korter. Op zulke dagen kan er niets op tegen rijke najaarsgerechten. Goedgevulde stoofpotten van wild. Sous vide
De prachtige producten van het wild vinden hun weg weer naar de menukaart! Wij hebben er een aantal mooie geselecteerd voor een speciale prijs.Daarnaast zijn
Nergens zit zo veel variatie in als rundvlees. Verschillende rassen, voeding, het lokale klimaat, en een stres-vrij leven zijn slechts enkele factoren die uitmaken hoe het eindproduct er uit komt te zien. De malsheid, smaakt en houdbaarheid hangen daar allemaal mee samen.
Dankzij ons leveranciersnetwerk kunnen wij alles aanbieden, van lokaal tot Wagyu en van Ierse Angus tot Zuid-Amerika. In de afgelopen 25 jaar hebben wij aan de hand van onze ervaringen een breed standaardassortiment opgebouwd van het beste dat alle verschillende werelden te bieden hebben. Zo hebben de grote Ierse ossen prachtige grote diamanthazen en kogels, en hebben de compactere graan gevoerde runderen uit Zuid-Amerika of Botswana(!) prachtige ossenhazen, lende’s en rib-eyes.
Vleesgilde Assen
Spanjelaan 22,
9403DP Assen
Telefoon 0592-375555
Fax 0592-405005
E-mail: info@vleesgilde.nl