Het Vleesgilde

Het Vleesgilde | Nieuws

Nieuwjaarsknallers

Posted on

Het Carbidschieten is in 2014 als vijftigste traditie geplaatst op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland.
Tijdens oud- en nieuw plezier voor velen, wat gelukkig behouden blijft.
Dus doen we mee met knallen, met onze NIEUWJAARSKNALLERS.

Lees meer

Merry Christmas and Happy New Year!

Posted on

In de drukte rondom de aankomende feestdagen willen we u hartelijk dank zeggen voor de plezierige samenwerking in het afgelopen jaar.

Graag staan we ook het komende jaar weer met z’n allen voor u klaar.

We zijn op vrijdag 25 en zaterdag 26 december gesloten, dus mocht u nog iets nodig zijn, laat het ons dan gauw weten, zodat u voorraad op pijl is voor het komende weekend.

HEEL VEEL SUCCES!

RED DECEMBER- eindejaarsakties

Posted on

HO HO HO…..Hoezo BLACK FRIDAY?

Het Vleesgilde geeft maar liefst 3 weken lang voordeel met de RED DECEMBER Eindejaars-acties.
De start is maandag a.s. om 6.00 uur ’s morgens!!

Lees meer

FOOD SNATCHERS?

Posted on

Soms ligt het zomaar voor je neus.
Zo voor het grijpen…….

Lees meer

Oud-hollands spel

Posted on

Wat doen deze dames?

Lees meer

Posted on

VACATURE-page-001

Koe Vangt Haas-acties

Posted on

Zal deze enthousiaste koe een haas vangen?
Met twee tegelijk zal dit er waarschijnlijk niet in zitten.

Met onze KOE VANGT HAAS acties, kunt u wel twee vliegen in een klap slaan!!

Lees meer

NOMAD CHEF

Posted on

De Schots-Australische chef-kok Jock Zonfrillo houdt ervan om wilde ingrediënten uit de eeuwenoude eetcultuur van de Aboriginals te gebruiken in de keuken van zijn restaurant Orana in Adelaide.
Om nog meer kennis op te doen van andere inheemse eetgewoontes die dicht bij de natuur staan, reisde hij in de serie ‘Chef Gone Wild’ naar de meest afgelegen gebieden ter wereld om van lokale stammen te leren over hun jaag- en kooktechnieken.

Lees meer

‘FALL’ Time To Cozy

Posted on

Crisp air, pretty leaves, comfy sweaters, boots and….long candle light diners.

Met de veranderende kleuren van de blaadjes, komt het prachtige herfstseizoen ook weer de keuken binnen.

Lees meer

COWS IN ROW

Posted on

Lees meer